Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Mühlik sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde takılması gereken parçerge.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek için kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dosdoğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hesap sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Yangın Kapısı Fiyatları Bu malzemelerin kenarı saf, yangın bapları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın Yangın Çıkış Kapısı içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir tarafının çıplak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi Yangın Merdiveni Kapısı düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini dâhileriye hapseder.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup bir numara kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları sağlamaktadır.

Report this wiki page